Beestenbos 2019

Beestenbos logo Foto: Beestenbos
donderdag, 13 juni, 2019

Ook dit jaar kan je terug genieten van muziek en gezelligheid in de bossen van Mol – Achterbos. Met ons muziekevenement Beestenbos willen we vanuit onze vereniging inzetten op het creëren van een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor iedereen uit Achterbos, Mol en omstreken. Door diverse activiteiten, muziekgroepen en Dj’s gratis aan te bieden en de drankprijs zo laag mogelijk te houden, zetten we in op het versterken van de sociale cohesie en een gezamenlijk genieten van de start van de zomer 2019.

Het weekend start vrijdag 5 juli met Beestenbos is Boos. Vier lokale toppers (Tuuren, Kuzaff, Night Funk & Wanton) aangevuld met het internationale Dj duo Hush & Sleep brengen tussen 19u en 3u hun beste House & Techno tracks.

Zaterdag 6 juli brengen we met Beestenbos Classics een ode aan alle vorige edities van het Bosbal en Muziek in ’t Achterbos. Vanaf 17u kan je bij ons terecht voor een wedstrijdje Klootschieten rondom de 15 Kapellekens. Nadien voorzien we vanaf 19u30 live muziek van Savoir Vivre en Fenix. Dj Sleffer zal ons tweedaags muziekevenement afsluiten.

Meer informatie over het evenement of over ons kan je terugvinden op de facebookpagina van VZW BEESTENBOS.

Bron: 
VZW BEESTENBOS