Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Edmond Van Hoofstraat op woensdag 17 oktober afgesloten door werken

woensdag, 10 oktober, 2018

Op woensdag 17 oktober is de Edmond Van Hoofstraat, gedeelte tussen Schansstraat en Graaf de Broquevillestraat, afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. Een aannemer voert er ter hoogte van huisnummer 19 dakwerken uit. Hiervoor wordt een bouwkraan ingezet die de rijbaan volledig inneemt. Aan de overzijde van de bouwwerf geldt voor vier parkeerplaatsen ook een parkeerverbod. De aannemer brengt de bewoners tijdig op de hoogte van de verkeersmaatregelen. Een omleiding is voorzien via Schansstraat - Vennestraat – Martelarenstraat – Markt en Graaf de Broquevillestraat.

 

Meer info: 
verkeersdienst
014 33 09 80
Bron: 
SCHEPEN VAN MOBILITEIT PAUL VANHOOF