Info-Mol

Mee richting geven aan de werking van de bibliotheek? Stap in beheerorgaan!

woensdag, 22 mei, 2019

Het beheerorgaan van de bibliotheek zoekt enthousiaste inwoners die graag willen meedenken over het beleid van de bib en alles wat daarbij komt kijken. De groep vergadert minimum driemaal per jaar. Wil jij mee richting geven aan de werking van de bib? Meld je dan uiterlijk op 15 juni aan via annemie.bosch@gemeentemol.be.

 

Scootmobielers welkom voor begeleide rit met de scootmobiel op donderdag 30 mei

woensdag, 22 mei, 2019

Verplaats jij je met een scootmobiel en kan je wel wat extra oefening gebruiken? Neem dan op donderdag 30 mei deel aan een gezamenlijke begeleide rit met de scootmobielclub. We vertrekken om 13.30 uur aan het lokaal dienstencentrum, Jakob Smitslaan 28. Inschrijven hoeft niet. De deelname is gratis, het drankje op de tussenstop betaal je zelf.

 

Onderweg houden we een tussenstop. Bij aankomst trakteren wij je op een consumptie in de cafetaria van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Het einde is voorzien omstreeks 16 uur.

 

Scootmobielclub

Inschrijven loting aanbod Pionier van 24 mei tot en met 11 juni via getouw.be

dinsdag, 21 mei, 2019

Vanaf vrijdag 24 mei tot en met 11 juni 2019 kan je je keuze doorgeven voor het cursusjaar 2019-2020 van Pionier. Je doet dit via www.getouw.be of je kan een inschrijvingsformulier afhalen op het bureel van Pionier, Guido Gezellestraat 31/B. Vanaf 12 juni worden de plaatsen voor de cursussen per computerloting toegewezen, zo krijgt iedereen gelijke kansen. Na de loting ontvang je een bevestiging. Bekijk het cursusaanbod via www.getouw.be.

 

Gemeentebestuur schenkt 3.250 euro noodhulp aan zwaar getroffen Mozambique

dinsdag, 21 mei, 2019

De gemeenteraad besliste op 20 mei om 3.250 euro uit het noodhulpfonds over te maken aan Mozambique. Begin dit jaar werd dit land zwaar getroffen door de cycloon Idai. Heel wat mensen verloren alles. De beslissing kwam er na aanvraag van het Consortium 12-12 voor het toekennen van noodhulp en na positief advies van de derdewereldraad. Wil je de slachtoffers ook steunen? Doe dan een gift via www.1212.be.

Bijeenkomst voor clubleden en familie Hockeyclub Inter Mol

maandag, 20 mei, 2019

Bijeenkomst voor clubleden en familie Hockeyclub Inter Mol

Het elektriciteitsongeval dat afgelopen zaterdag gebeurde na de kampioenenmatch van een jeugdploeg van Hockeyclub Inter Mol was – naast het fysieke leed - voor heel wat spelers en toeschouwers ook een emotioneel zware gebeurtenis. Daarom organiseren de club en het gemeentebestuur op dinsdagavond 21 mei om 20 uur een bijeenkomst in de raadzaal van ’t Getouw.

Ambiance op Mol Feest! met Clement Peerens Explosition op donderdag 22 augustus

maandag, 20 mei, 2019

Noteer donderdag 22 augustus alvast in je agenda, want Mol Feest! wordt een echte voltreffer met optredens van Radio Guga, Clement Peerens Explosition en DJ’s Ilsen & Verhulst. Het feestje start om 19 uur op het Rondplein. Breng gerust vrienden en familie mee, want de toegang is gratis.

 

Guga is een zalige stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de imitator heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggesteund door een fantastische liveband kruipt hij in de huid van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse grootheden als Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Das Pop, Editors, Elvis Presley, Bob Marley,… Radio Guga, Music Maestro!

Denk op donderdag 6 juni mee na over de toekomst van de kerk van Rauw

maandag, 20 mei, 2019

We nodigen alle inwoners van Rauw en vertegenwoordigers van lokale verenigingen uit op donderdagavond 6 juni in Hof van ’t Rauw (Kiezelweg 181) voor de startvergadering over het herbestemmingstraject van de kerk van Rauw. We starten stipt om 20 uur en hopen op een ruime aanwezigheid. Noteer deze datum in je agenda en schrijf alvast in via www.gemeentemol.be/herbestemmingkerkrauw.

 

Pagina's