Koen Dillen op 13de plaats voor de N-VA bij kamerverkiezingen.

 
00:00
vrijdag, 29 maart, 2019

Koen Dillen bekleedt op 26 mei 2018 de 13de plaats op de N-VA-lijst bij de Kamerverkiezingen voor de provincie Antwerpen.

Met zeven jaar ervaring in de gemeenteraad van Mol en provincieraad van Antwerpen, voert hij correct beleid met kennis van zaken. Koen Dillen, geboren en met politieke paplepel groot geworden in Balen, is nu 56 jaar en huisarts in Mol. Hij is getrouwd met Griet Geuens. Samen hebben ze 4 volwassen kinderen: twee adoptiezonen en twee dochters en een flinke kleindochter. Koen houdt zijn geest gezond en lichaam fit door te fietsen en lopen. Als alpinist is geen berg te hoog voor hem. Dit mag u letterlijk en figuurlijk nemen. Politiek legt hij zich toe op welzijn, gezondheidszorg, toerisme, duurzame energie en sport.

Koen Dillen: "Als ondervoorzitter van de commissie Welzijn was ik tijdens de vorige legislatuur de spreekbuis van de N-VA in de provincieraad. Ik voerde onderbouwde en constructieve debatten met de oppositie over het welzijn van mensen met een beperking en mensen met een laag inkomen. Ik heb het altijd mijn plicht gevonden deze groep een duidelijke stem te geven binnen de provincie. In de kamer zal ik voluit gaan voor een laagdrempelige en betaalbare gezondheidszorg met speciale aandacht voor alleenstaanden. Ook de uitbouw van de Kempen als toeristische trekpleister staat hoog op mijn agenda. Net als voor de provincie wil ik in de kamer een efficiënt en sterk beleid voeren. Een begroting in evenwicht zonder belastingverhoging is de hoeksteen van een veilig Vlaanderen. "

Koen Dillen wordt voor zijn gedreven inzet van de voorbije jaren beloond met de 13de plaats op de Kamerlijst getrokken door voormalig vice-premier Jan Jambon.

Bron: 
N-VA Mol