Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Meer dan 3.500 bezoekers voor tentoonstelling Mol Kiest Kunst

woensdag, 7 november, 2018

Eind oktober viel het doek over de tentoonstelling Mol Kiest Kunst. Met een mooie publieksopkomst van 3.596 bezoekers, waaronder 211 leerlingen die de tentoonstelling in klasverband bezochten, blikken de organisatoren tevreden terug op deze tentoonstelling op zes locaties in onze gemeente.

Mol Kiest Kunst liep van 16 september tot en met 28 oktober op zes verschillende plekken in onze gemeente: de Academie voor Beeldende Kunsten, Cultuurcentrum ’t Getouw, het Jakob Smitsmuseum, ’t Kristallijn-SIBELCO, Station M. en de Sint-Willibrorduskapel. De werken in de tentoonstelling werden geselecteerd door een groep van vijftien kinderen en vierentwintig volwassenen.

Meer info: 
Cultuurcentrum ’t Getouw
014 33 09 00
Bron: 
SCHEPEN VAN CULTUUR PAUL VANHOOF