N-VA Mol kiest nieuw bestuur

N-VA Mol kiest nieuw bestuur Foto: N-VA Mol
dinsdag, 5 maart, 2019

Op de foto, van links naar rechts: Dylan Geyzen, Maarten Van Camp, Jan Van Dael, Joost Vanhoof.

Een vernieuwde en enthousiaste ploeg.

De leden van N-VA Mol hebben hun nieuwe afdelingsbestuur verkozen.

Jan Van Dael (59) werd aangesteld als nieuwe afdelingsvoorzitter. Jan was reeds 3 jaar de ondervoorzitter van de afdeling en werkt als zelfstandig zaakvoerder en werkgever. Als voorzitter van een meerderheidspartij zal hij toezien op het behalen van doelstellingen, gedachtengoed en positieve evolutie. Hij wil absoluut de laagdrempeligheid/aanspreekbaarheid van onze N-VA-afdeling behouden (denk onder andere aan de bezoeken aan de dorpen met het N-VA-tentje). Vol enthousiasme staat hij tevens met het volledige bestuur open voor ideeën en plannen.

Dylan Gyzen (25) is de nieuwe afdelingsondervoorzitter. Maarten Van Camp (35) werd opnieuw aangesteld als afdelingssecretaris en Joost Vanhoof (37) blijft de afdelingspenningmeester.

Nieuw in het bestuur zijn Johan Ashton (42), Koenraad Haesbrouck (53) , Kariné Hakobyan (24), Monique Miseur (61) en Steffy Paskai (30).

Er werden ook 11 oud-bestuursleden opnieuw herkozen. Samen met nog 5 schepenen, 4 gemeenteraadsleden en 2 leden van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst is het afdelingsbestuur gegroeid naar 31 personen.
De samenstelling van het volledige bestuur van N-VA Mol kan je terugvinden op de website: https://mol.n-va.be/wie-is-wie/bestuur

Meer info: 
Bron: 
N-VA Mol