Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_field->pre_render() (regel 202 van /customers/6/5/9/tvmol.be/httpd.www/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc).

Stap mee in fakkeltocht tegen armoede en sociale uitsluiting op 17 oktober

woensdag, 10 oktober, 2018

Stap op woensdag 17 oktober mee in de fakkeltocht en maak samen met ons een vuist tegen armoede en sociale uitsluiting. We verzamelen om 19 uur in de Robianozaal van school Rozenberg. Om 20 uur trekken we in groep door de centrumstraten. Omstreeks 21 uur eindigen we in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove met een gratis receptie. Met optredens van Het Grote Oor en de Koninklijke Fanfare Sint-Jozefsgilde Sluis.

 

Programma

·        19 uur: verzamelen in Robianozaal van school Rozenberg (parking ’t Getouw) waar mensen in armoede getuigen ‘Als ik burgemeester was…’

·        20 uur: optocht door de straten

·        21 uur: gratis receptie in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28

 

Initiatiefnemers

Het initiatief gaat uit van Ons Huis en krijgt de ondersteuning van de OCMW’s van Mol, Dessel, Retie en Balen, dienst samenlevingsopbouw, KWB, CM, KSOM, Cultuurcentrum ’t Getouw en het lokaal dienstencentrum in Ten Hove.

 

Meer info: 
Vierdewereldwerking
014 32 04 83
Bron: 
SCHEPEN VOOR KANSARMOEDE TOMAS SERGOORIS