Bvb: 05/08/2021
Bvb: 05/08/2021

Katinka Polderman

Polderman baart zorgen

Man man man, wat zijn we toch fan van die Polderman. In 2008 kwam ze zich met het legendarische lied 'pi-pa-pijpen’ en haar hond Busje in ons collectief comedygeheugen nestelen. Busje is niet meer maar haar shows zijn elke keer weer een evenement om naar uit te kijken. Ze is grof en teder, lief en hard … Kortom ze is Polderman.

Katinka Polderman
laat zich niet in een bepaald vakje stoppen. Wat ze brengt is zeker geen echte stand-upcomedy. En ook geen conference. En een echte rode draad is in haar voorstellingen ook moeilijk te vinden. Wat is het dan wel? Misschien nog het meest dat typische Nederlandse cabaret met de maatschappijkritische liedjes. Grofweg tellen we 10% droogkomische seksballades, 30% poetische gitaarliedjes en 60% scherpe grappen en observaties. Zo heeft ze dus een heel eigen plaatsje verworven binnen comedyland. En we komen er graag op bezoek!

In de pers lezen we ondermeer quotes als dat Katinka Polderman meesteres is in absurde gedachten’” en dat “ze focust op wat sluimert in de samenleving. Dit balt ze dan tot een aanklacht tegen dommigheid en meeloperij.” Precies ja, we zouden het niet beter kunnen verwoorden.    

www.katinkapolderman.nl 

Info

Datum
za 11 jan 2014
Uren20.15 uur
Artiest/gezelschap
Katinka Polderman
Voorstelling
Polderman baart zorgen
Genre
Comedy
Humor
Organisator
Prijs

  • Basisprijs: 14 euro
  • Prijs (+ 65 jaar): 12,5 euro
  • Prijs (- 26 jaar): 12,5 euro

Categorie

Locatie Stratenplan Mol

Schouwburg Rex
Smallestraat 2

Contactinformatie