Bvb: 05/08/2021
Bvb: 05/08/2021

Kennismakingsweken: Interieurarchitectuur verjongt

Ben jij iemand die bij het binnenkomen van een ruimte deze onmiddellijk in zich opneemt en die graag bezig is met het inrichten van een woning? Dan is de richting interieurarchitectuur wellicht iets voor jou!

Interieurarchitectuur is een zeer ruim begrip. Tijdens deze opleiding komen zoveel mogelijk aspecten hiervan aan bod. Je maakt kennis met de wooncultuur, bv. het ontwerpen van een zit- en eetpaviljoen, loft,… maar we gaan ook verder dan het wonen zelf, bv. het ontwerpen van een bed en breakfast, een winkel, een tentoonstelling, een pop-up store,… Ook meubeldesign vormt een onderdeel van deze opleiding, zo maak je kennis met het begrip upcycling.

Je maakt een keuze uit verschillende opdrachten die binnen jouw interessegebied liggen zodat de creativiteit optimaal wordt gestimuleerd. Je leert niet alleen het tekenen van een plan, het maken van maquettes, moodboards en schetsen maar er wordt ook voldoende tijd besteed aan het werken met enkele praktische computerprogramma's (Vectorworks, Sketchup,…). We beschikken ook over een 3D printer waarmee je jouw vormstudies kan realiseren in 3D. Kortom we gaan samen op pad doorheen de hedendaagse architectuur- en designwereld.

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig kom dan gerust eens kennismaken van 9 tot 30 september 2015. Wij verwachten jou!

Uren

  • maandag18 - 20.40 uur
  • woensdag18 - 20.40 uur
  • zaterdag9 - 12.30 uur

Info

Datum
wo 9 sep 2015 tot wo 30 sep 2015
Prijs

Gratis

Locatie Stratenplan Mol

Academie voor Beeldende Kunsten
Markt 28

Contactinformatie