Bvb: 05/08/2021
Bvb: 05/08/2021

Kommil Foo

Breken

Deze voorstelling is uitverkocht. Klik hier om je in te schrijven op de wachtlijst. Indien er plaatsen vrijkomen, verwittigen wij je. Of registreer je op het ticketforum, hier kan je zelf tickets (ver)kopen.

Breken
is een nieuwe mijlpaal in de carrière van de broers Walschaerts. Raf en Mich namen theaterbeest Ineke Nijssen onder de arm voor de regie en dit resulteerde in een droefkomische voorstelling pur sang. Uitgangspunt is het onvermogen van de man. Resultaat is een haast perfecte voorstelling waarin Vlaamse blues en absurde sketches elkaar afwisselen.

Kommil Foo
blijft maar groeien. Het is onwaarschijnlijk hoe dicht dit broederpaar ook op de planken naar elkaar is toegegroeid. Met hun stoere theaterkoppen wisselen gevechten tegen reuzeventilatoren af met gevoelige liedjes. En Raf geeft zelf iets heel intiem toe. Hij is vreemd gegaan met Charlot. En wil dit absoluut aan zijn vrouw bekennen… Maar na veel overpeinzingen en avonturen op het podium, weet hij: “Wie ben ik dat ik het recht heb om mijn vrouw ongelukkig te maken?”

De recensies over deze voorstelling klinken alweer razend enthousiast. Alle Nederlandse en Vlaamse dag- en weekbladen gaan uit hun dak. De inhoudelijke, vormelijke en muzikale perfectie ligt voor het grijpen. Onwaarschijnlijk sterk cabaret in zijn puurste vorm.

www.kommilfoo.be 

Info

Datum
wo 11 dec 2013
Uren20.15 uur
Artiest/gezelschap
Kommil Foo
Voorstelling
Breken
Genre
Comedy
Humor
Muziektheater
Theater
Organisator
Prijs

  • Basisprijs: 22 euro
  • Prijs (+ 65 jaar): 20,5 euro
  • Prijs (- 26 jaar): 20,5 euro

Categorie

Locatie Stratenplan Mol

Schouwburg Rex
Smallestraat 2

Contactinformatie