Bij CAYA gaan de remmen los

Bij CAYA gaan de remmen los Foto: Yvo Geerts
maandag, 13 september, 2021

Na een periode van stilte in dans- en muziekland door Covid en co. organiseren de scouts van Mol-Achterbos dit weekend een dubbel spektakel.

Op vrijdag 17 september van 18u. tot 1.00u. is er The Afterwork Mol waar deejays LDD en Tom”La Barraca” het beste van zichzelf geven. Iedereen die lekker uit de bol wil gaan op het einde van de werkweek is hier welkom voor lekkere cocktails, zorgvuldig geselecteerde hapjes en muziek van de bovenste plank in een aangenaam decor. Een praatje maken kan zeker aan één van de vele statafels die voor deze avond gezellig worden aangekleed en waar de fles cava op jullie staat te wachten. Dansen kan deze avond in alle stijl. Tickets kunnen worden gekocht via tickets@theafterwork.be
Standaard is een ticket voor een statafel met zes personen en er kunnen per tafel steeds twee extra losse tickets worden bijbesteld.

Op zaterdagavond 18 september is het dan aan het jongere publiek. De tent wordt omgetoverd tot een MEGA danstempel waar verschillende deejays uit binnen- en buitenland de bassen laten daveren.
Ook hier alles volgens de opgelegde regels wat veiligheid betreft. De jeugdige dansers kunnen eindelijk nog eens genieten en uit de bol gaan op één van de grootste fuiven van de Kempen.

Op Come As You are beter bekend als CAYA gaan de remmen los en kan er gefuifd worden tot 3.00u.

Tickets via www.comeasyouare.be

Bron: 
Yvo Geerts