00:00

Pagina's

Zigeunerfjeste in Mol Sluis krijgt cultuurprijs van de gemeente

Zigeunerfjeste in Mol Sluis krijgt cultuurprijs van de gemeente Foto: Antwerps Persbureau
vrijdag, 23 februari, 2024

MOL – Vanavond vond in CC ‘t Getouw in Mol de uitreiking plaats van de cultuurprijs. Het cultuuraanbod in de gemeente is ruim en zeer divers. Er waren tien genomineerden van diverse pluimage. Er kon digitaal worden gestemd maar ook nog in de zaal.

Op de derde plaats eindigde het Mols accordeonensemble voor ‘Renaissance d’Amélie’ – een mengeling van film, muziek en woord -, tweede werd Jos Foets met zijn expo en boek over ‘Een tram in Mol’ en winnaars waren de Zigeuenerfjeste.

Sunday Tasting in Ten Huize Foets

 
00:00
zondag, 25 februari, 2024

Sunday Tasting !

Een unieke zondagse gastronomische beleving!

Tasting van onze voorjaarswijnen (veelal in exclusiviteit voor de Belgische markt )
met culinaire amuses in onze kasteelzaal Ten Huize Foets op zo 10/3 , zo 24/3 telkens om 13u stipt, einde voorzien omstreeks 17 u.

Beperkte inschrijving (gratis) .

Steps On Fire schenkt meer dan 40 duizend euro aan het goede doel

Steps On Fire schenkt meer dan 40 duizend euro aan het goede doel Foto: Yvo Geerts
zondag, 25 februari, 2024

Tromgeroffel! Met grote vreugde schonken we deze avond, samen met alle vrijwilligers, onze cheque aan Help Brandwonden Kids!

Met z'n allen hebben we die dag grenzen verlegd. Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder elke stap die jullie hebben gezet, de lachende gezichten en de verbondenheid die de dag hebben gekenmerkt .
De editie van 2023 heeft een prachtig bedrag van € 40 866,27 opgebracht. Een bedrag dat ons hart een sprongetje laat maken. Een bedrag dankzij jullie fantastische hulp en enthousiasme !

Noteer alvast de volgende editie van Steps on Fire in je agenda, want we kijken er nu al naar uit om samen met jullie deel te nemen aan de 9e editie op 23 november 2024

Vabco Mol steunt het goede doel

Vabco Mol steunt het goede doel Foto: Yvo Geerts
zondag, 21 januari, 2024

Vabco Mol organiseerde vorig jaar in oktober haar Zilvermeer Run in een nieuw jasje. Zo waren er trailruns, kinderlopen en stratenlopen over verschillende afstanden. Het kinderlopen met afstanden van 250, 500 en 1000 meter was een mooie toevoeging aan het programma.

Het was mooi om te zien hoe de kinderen van verschillende leeftijden genoten van hun 'competitie'. Help Brandwonden Kids vzw wenst Vabco Mol van harte te bedanken voor het mooie bedrag van 800€ en kijk alvast uit naar de 2024 editie.

Het Lokaal Fonds ondersteunt jeugd- en buurtprojecten in Dessel

 
00:00
Het Lokaal Fonds ondersteunt jeugd- en buurtprojecten in Dessel Foto: Lokaal Fonds
vrijdag, 2 februari, 2024

HET LOKAAL FONDS ONDERSTEUNT JEUGD- EN BUURTPROJECTEN IN DESSEL TOT € 7.000

Zesde projectoproep in Dessel

De projectoproep 2024 van het Lokaal Fonds in Dessel is gericht op twee thema’s: jeugd en buurt. Desselaars kunnen een aanvraag indienen als ze een bijzonder projectidee hebben dat de jeugd kan inspireren of een droom voor een buurtinitiatief dat de kwaliteit van het samenleven kan versterken. Het Lokaal Fonds is er om hen een financieel zetje te geven zodat ze er nét iets meer van kunnen maken.

Ronde Tafel Mol steunt het goede doel

Ronde Tafel Mol steunt het goede doel Foto: Yvo Geerts
zondag, 18 februari, 2024

Op donderdag 15 februari vond de cheque-uitreiking van de Ronde Tafel Mol plaats na hun jaarlijkse Walking Dinner. De totale opbrengst van meer dan 30000 euro werd overhandigd aan verschillende lokale goede doelen. Voormalig voorzitter Alain Bergenhuyzen benadrukte de onschatbare waarde van gemeenschapszin en bedankte alle betrokkenen. De bijeenkomst was niet enkel een blijk van vrijgevigheid, maar ook een tastbaar resultaat van verbondenheid en daadkrachtige samenwerking.

Group Suerickx breidt specialisaties uit met Suerickx Energies

Group Suerickx breidt specialisaties uit met Suerickx Energies Foto: Group Suerickx
dinsdag, 20 februari, 2024

Als antwoord op de groeiende vraag naar totaaloplossingen voor dakrenovatie in combinatie met zonnepanelen heeft Group Suerickx besloten om zijn specialisaties te verruimen. Bij Suerickx Energies geloven ze sterk in een duurzame toekomst met het volledige ontwerp en de realisatie van industriële zonne-energieprojecten.

Suerickx Energies is een onderdeel van Group Suerickx, het bedrijf dat al jaren actief is in de bouw- en renovatiesector. Met Suerickx Energies worden de activiteiten nu uitgebreid naar industriële zonnestroominstallaties, industriële batterijopslag (BESS), verhuis en rebuild van zonnepanelen.

Zwemmen in open water: wijzigingsbesluit

Zwemmen in open water: wijzigingsbesluit Foto: TVMol
maandag, 26 februari, 2024

BESLISSINGEN VAN DE VLAAMSE REGERING
Ministerraad van 23 februari 2024

Op voorstel van Vlaams minister Zuhal Demir

Media-uitnodiging voor de grote Packathlon finale van deSter in Hoogstraten

Media-uitnodiging voor de grote Packathlon finale van De Ster in Hoogstraten Foto: De Ster
maandag, 26 februari, 2024

Beste,
We nodigen u graag uit voor de deSter Packathon, een spannend evenement dat duurzame denkers en creatieve geesten uit alle disciplines samenbrengt om een revolutie teweeg te brengen in de toekomst van voedselverpakkingen.
Georganiseerd door deSter, een toonaangevende ontwerper en fabrikant van innovatieve concepten voor voedselverpakkingen en servies voor de luchtvaart- en foodservice-industrie, heeft deze wedstrijd als doel de creactie van een groenere toekomst te versnellen.
Lees hier meer over de wedstrijd en deSter.

https://dester.com/packathon/

Locatie
deSter Europe Headquarters, Gemelstraat 96, Hoogstraten

Sales at Size steunt Stichting Alzheimer Onderzoek

Sales at Size steunt Stichting Alzheimer Onderzoek Foto: Stichting Alzheimer Onderzoek
vrijdag, 12 januari, 2024

SALES AT SIZE KLANTEN VERKIEZEN STICHTINGALZHEIMER ONDERZOEK EN OVERHANDIGENCHEQUE VAN € 1.000

Voor Sales at Size, een online marketing agency in Zoersel, was 2023 een prachtig jaar met veel dynamische projecten. Uit dankbaarheid besloot het kantoor dit jaar om € 1.000 te schenken aan een maatschappelijk doel.

“Traditiegetrouw is het einde van het jaar hét moment om klanten met een attentie tebedanken voor hun loyaliteit, maar dit jaar wilden we iets unieks!” aldus zaakvoerderJeroen Vandessel.

In plaats van een eindejaars attentie voor elke klant werd € 1.000 voorzien om weg te schenken aan een goed doel. Aan de hand van een online enquête kon iedere klantzijn of haar stem uitbrengen welk goed doel ondersteund zou worden door Sales atSize.

De resultaten