Over Bio-planet DreamLand en dreambaby van de Colruyt Group

DreamLand Foto: Colruyt Group
Bio-planet, DreamLand en dreambaby openen nieuwe winkel Foto: Colruyt Group
DreamLand
Bio-planet, DreamLand en dreambaby openen nieuwe winkel
maandag, 23 oktober, 2017

Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby openen nieuwe winkel op dezelfde locatie in Mol Drie winkels van Colruyt Group op gezamenlijke site

Over Bio-Planet

Bio-Planet is de biosupermarkt van Colruyt Group. De keten biedt zo'n 6.000 biologische en ecologische producten aan: van dagverse groenten en fruit, brood en vlees over pasta's en dranken tot schoonmaakproducten, boeken en verzorgingsproducten. Alle voeding is biologisch en alle niet-voeding is milieuvriendelijk. De winkels worden steeds met duurzame technieken en materialen gebouwd. In 2001 opende Bio-Planet zijn eerste filiaal in Kortrijk. De supermarktketen wil 'bewust consumeren' toegankelijk maken voor iedereen. Vandaag zijn er 27 winkels over heel België en kan je online shoppen via Collect&Go, de online boodschappenservice van Colruyt Group. Bio-Planet stelt meer dan 500 medewerkers te werk.

Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, is een familie- en seizoenswinkel met een uitgebreid assortiment (buiten)speelgoed, schoolgerief, multimedia en gaming, kinderkamers, boeken en strips en nog veel meer. DreamLand wil kinderen en hun familie inspireren om samen meer plezier te beleven, want ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Daarnaast garandeert de speelspecialist zijn klanten de laagste prijs. Naast een webshop telt DreamLand vandaag 46 winkels waarvan 33 in Vlaanderen, 11 in Wallonië en 2 in Frankrijk. Er werken meer dan 800 medewerkers.

Over Dreambaby

Dreambaby is de babyspeciaalzaak van Colruyt Group. Dreambaby telt vandaag 26 Dreambaby-winkels en 8 DreamLand-winkels hebben een Dreambaby Shop. Daarnaast kunnen klanten rustig thuis kiezen uit de Dreambaby-catalogus of op de website www.dreambaby.be
http://links.mail.colruytgroup.com/ctt?kn=12&ms=MTgzMzQ0ODES1&r=NDA1OTE4...

en online reserveren. Vijf dagen later liggen de gereserveerde artikelen klaar in een Colruyt- of OKay-winkel naar keuze of worden ze thuis geleverd via BPost. Zo is Dreambaby aanwezig in meer dan 320 winkels in heel België.

Dreambaby biedt ook een unieke geboortelijstservice aan.
Dreambaby Advieslijn: 02 363 56 65 of advieslijn@dreambaby.be
mailto:advieslijn@dreambaby.be?subject=, ma. tot zo. van 8 tot 22 u.

Meer info: 
Bron: 
Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group