Ronde Tafel Mol deelt 32.050 euro uit

Ronde Tafel Mol deelt 32.050 euro uit Foto: Yvo Geerts
zaterdag, 9 februari, 2019

Ook dit jaar is het weer gelukt! Ronde Tafel Mol kon vele sociale projecten in de regio blij maken met een financiële steun.

Donderdagavond werden er maar liefst voor 31.300 euro cheques uitgedeeld.

De Ronde Tafel is een internationale service club voor ondernemende jonge mannen tot 40 jaar. Sociaal engagement is een belangrijke pijler binnen de organisatie.

De gelden die werden uitgedeeld, komen hoofdzakelijk van het charity event de *WALKING DINNER*. Het evenement was toe aan zijn 15de editie en is ondertussen uitgegroeid tot één van dé party’s in de Kempen. Ook dit jaar was het *full house* en volledig uitverkocht.

De integrale opbrengst wordt steeds geschonken aan sociale projecten.

Door een onvoorwaardelijke inzet van hun leden slagen ze er steeds in de lat elk jaar weer hoger te leggen. Dit jaar konden er dan ook weer duizenden euro’s verdeeld worden, verspreid over 21 projecten!

https://www.facebook.com/RoundTableMol/

Gesteunde goede doelen: VZW De Schakel, Koala Care, Sailability Vlaanderen, Help Brandwondenkids, Contactpunt NCL, Alegria, Actie Min, Villa Piepin, De Witte Mol, VZW ’t Volderke, Prader Willy, Tpasst, Hartverwarmertjes, Saigo Sterrenbos, G-klimmers Bergstijgers Kempen, Dagcentrum Jan Rap, Avalympics, Twijgje VZW, G-Hockey Mol, Vierdewereldwerking Ons Huis, VZW Den Brand.

Bron: 
Yvo Geerts