Steps On Fire schenkt 29435 euro aan het goede doel

Steps on Fire schenkt 29435 euro aan het goede doel Foto: Yvo Geerts
woensdag, 29 januari, 2020

Wat een hartverwarmende prestatie van *STEPS ON FIRE*

Steps on Fire is een recreatieve benefietwandeling van Antwerpen-Centraal naar Mol die wordt georganiseerd door enkele enthousiaste vrijwilligers t.v.v. de organisatie “Help Brandwonden Kids” Vzw.
Editie 5 ging verleden jaar door op 23 november en werd een buitengewoon succes.

De wandeling startte in het Centraal Station te Antwerpen en deed vervolgens alle stations aan op de spoorlijn Antwerpen-Mol om toe te komen in Mol-centrum, een wandelafstand van 63,5 km.
De wandeling werd afgesloten in het Sint-Jan Berchmanscollege te Mol waar nog een hapje en een drankje kon genuttigd worden.
Meer dan 1.000 wandelaars schreven zich in.

Steps On Fire wordt georganiseerd door Nisken Willekens, Patrick Jacobs, Rik Van Dyck, Dieter van Olmen en Marc Willekens (het organisatiecomité). Naast het organisatiecomité kan Steps On Fire rekenen op een heel groot team enthousiaste vrijwilligers.
Dankzij de ongelooflijke inzet van al deze vrijwilligers en het talent van het organisatiecomité slaagde Step On Fire er in om een cheque te overhandigen van 29.435,43 €. aan Help Brandwonden Kids Vzw.

De bestuursleden van Help Brandwonden Kids Vzw. beklemtonen dat zij vereerd zijn door het vertrouwen van Steps on Fire in onze Vzw. Deze schenking

betekent voor kinderen met brandwonden wel degelijk een verschil tijdens hun behandeling en hun opvang na de hospitalisatie.

Nog goed om weten de zesde editie gaat door op 28 november 2020. U moest uw
wandelschoenen al aan hebben!!!!!

Meer info: 
Help Brandwonden Kids
Bron: 
Yvo Geerts